Even voorstellen

 

Ik ben Karin Kempel van Coaching praktijk In-Wording

 

Even voorstellenIk wil mij op deze pagina even voorstellen. In 1988 hoorde ik bij de eerste mensen die aan de Pabo afstudeerden, direct gevolgd door de akte voor speciaal onderwijs. Vele invalbanen volgden, maar dit leidde niet tot een vaste aanstelling.
Medio jaren negentig was het beleid om zoveel mogelijk mensen via omscholing uit een wachtgelduitkering te halen. Hierdoor ben ik de administratieve richting uitgegaan.
Het werken met kinderen ben ik al die jaren wel blijven doen door als vrijwilligster zwemles te geven en stagiaires op te leiden.

Toen ik als vijftigjarige door bezuinigingen en fusie mijn werk kwijtraakte, was het tijd om eerst eens aan mijzelf te denken en werken. Ik heb grote opruiming gehouden, oude dingen weggedaan, maar vooral emotioneel. Dat laatste heb ik gedaan met Emotional Freedom Techniques (EFT).
Wat een verandering maakte ik toen door, ik kon het bijna niet geloven. Van jarenlang steeds meer lichamelijke klachten en steeds meer medicijnen naar in een jaar steeds minder klachten en zelfs geen medicijnen meer. Dat had ook invloed op de rest van mijn leven: ik werd vrolijker, kreeg meer zelfvertrouwen en ik kon weer voluit sporten of zonder problemen een dag op stap gaan.

 

Hierna werd al snel duidelijk dat ik zelf ook anderen mocht gaan helpen met deze techniek. Ik word hierin geholpen doordat ik de spiritualiteit, die ik als kind al had, terug kreeg. En een paar maanden later werd dat uit een heel andere hoek nog een keer bevestigd dat ik beter een andere weg kon inslaan.
Een korte, intensieve training volgde. Ik heb mij verdiept in Emotional Freedom Techniques en zo verschillende andere werkvormen geleerd dan ik kende. Daarnaast heb ik mij in verschillende andere werkwijzen verdiept om anderen te kunnen helpen.

Bij Balans Training heb ik Emotional Freedom Techniques practitioner en master gedaan.
En bij Realisatietrainingen, in samenwerking met Be A Star Therapeuten Coaching, heb ik de 2-daagse basisopleiding EFT gedaan.
Bij Soul Body Fusion® centrum Arno van Dijk heb ik Soul Body Fusion® practitioner gedaan.
Via CIVAS heb ik de cursussen creatieve therapie en kindertekeningen analyseren gedaan.
Mijn kennis uit eerdere opleidingen op het gebied van psychologie, pedagogiek, psychopathologie, sociale agogiek en didactiek komen nu van pas.
Evenals mijn ervaring in het begeleiden van stagiaires in verschillende beroepsrichtingen.

 

Het roer gaat definitief om

 

even voorstellen

Ik houd van mijzelf en ik ben trouw aan mijzelf.

Toen kwam het moment dat ik echt definitief en volledig het roer omgegooid heb. Ik heb toen deze tekening gemaakt “Ik houd van mijzelf en ben trouw aan mijzelf.”

Een naam en logo hadden zich al eerder gevormd. De vlieger die ik als juf gebruikte kwam terug, maar wat anders vormgegeven. Nu zijn het de kleuren die Rudolf Steiner benoemd heeft. Rood is de kleur van het leven. Blauw is de kleur van de ziel. Geel is de kleur  van de geest. Het aantal van 4 strikken wijst op het aarden van mensen. Als jij goed geaard bent, ben jij jezelf.

Mijn specialisatie is het werken vanuit wat je nu voelt. Geen verhalen houden over wat er ooit vroeger is gebeurd. Maar snel en effectief aan de slag gaan, met gelijk de eerste zichtbare resultaten.

Feedback die ik uit mijn omgeving krijg:

 

“Als ik met jou praat, word ik rustig.”

“Jij oordeelt niet, dat vind ik fijn.”

“Ik ga graag met jou in gesprek, je straalt volledig zelfvertrouwen uit.”

“Toen ik bij jou wegging, liep ik zo licht als een vlindertje naar huis.”

“Ik was heel druk, maar toen jij binnenkwam, viel dat allemaal van mij af.”

Wil jij ook zo'n verandering doormaken?

 

Kijk dan hoe het werkt

 

 

 

 

 

Coaching praktijk In-Wording

 

Voor een bijeenkomst over de privacy wetgeving moest ik een bedrijfsnaam op te geven. Ik dacht aan verschillende mogelijkheden, één daarvan was “in wording.” Die naam stond op mijn batch en er werd positief op gereageerd. Zodoende ontstond de naam “Coaching praktijk In-Wording.”
Je vindt mijn praktijk in Didam net buiten het centrum, zowel via de A12 als A18 bereikbaar. je kunt in de straat parkeren of om de hoek, als dat vol is, ligt op 1 minuut lopen zwembad De Hoevert, waar wel plaats is. Met een bushalte bij het zwembad, ben ik ook goed bereikbaar met het OV. Als je aangeeft dat je met de buurtbus komt, houd ik er rekening mee als we een afspraak maken. Wanneer je wat mobieler bent, kun je het in 20 minuten lopen vanaf het station.
Ik maak ook online afspraken. Dus je hoeft niet naar mij toe te komen.

Adres: Bodenclauwstraat 6                                                                                     even voorstellen
Postcode en plaats: 6942 VH Didam                                                                                

Telefoon: 06-17909495
E-mail: karin@coachingpraktijkinwording.nl

KvK: 71735682
BTW: 16706534B01

even voorstellen          

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

 

Neem vrijblijvend contact met mij op