Bevrijd jezelf

 

Herinneringen die je pijn doen voor altijd opruimen.

bevrijd jezelf

  • Mocht jij als kind niet huilen? En durf jij het nog steeds niet te laten zien dat je ergens verdrietig over bent?
  • Ben je lekker aan het wandelen in het bos en is daar dan ineens een grote hond waar je van schrikt. Voel je dan pijn in je maag van angst? 
  • Of ligt er iets anders “zwaar op de maag?
  • Schiet jij in september al in de stress voor de feestdagen door hoe het vorig jaar ging?
  • Of krijg je spontaan steken in je zij als je terugdenkt aan een ander feest?
  • Voel je de spanning oplopen als je boos bent op een ander, maar je “lief moet blijven”?
  • Slik jij al je emoties in, omdat je het niet mag of kunt laten zien?

 

Van slechte herinneringen slechts herinneringen maken

 

bevrijd jezelfHerken je dit? Herinneringen die soms jaren later nog pijn doen. Vraag jij jezelf dan af waarom dat zo is? Dat je keel dichtknijpt of dat je buikpijn krijgt als je ergens aan terugdenkt.
Dit komt omdat we toen (en nog steeds niet) ons verdriet laten zien of vertellen waar we bang voor zijn.

Wordt een jaarlijks terugkerend feest een steeds grotere berg waar steeds meer je tegenop ziet? Wil je eigenlijk net als de anderen er juist naar uitkijken?

 

Of moet jij van je omgeving je mond houden terwijl je het er niet mee eens bent, waardoor je bloed gaat koken van woede? Terwijl je het veel fijner vindt om ontspannen te kunnen zeggen wat je vindt.

Kortom, niet alleen laten zien wanneer je blij bent, maar ook wanneer je verdrietig of boos bent. Ik kan je helpen om de oude pijn op te lossen en ik leer jou hoe je in de toekomst kunt voorkomen dat je weer ergens last van krijgt. Als ervaringsdeskundige weet ik dat je leven er volledig door kan veranderen. Mijn leven wordt niet meer bepaald door mijn beperkingen.

“Het is mijn missie om mensen zonder te graven in het verleden af te helpen van pijnlijke herinneringen en ze tegelijkertijd te leren hoe ze dit in de toekomst kunnen voorkomen.”

Wil jij jezelf ook bevrijden van emotionele ballast?

 

bevrijd jezelfAls ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoeveel last je kunt hebben van het niet mogen uiten van je verdriet, dat je altijd “decorum” moet bewaren. Telkens weer lichamelijk klachten en blessures, en helaas niet meer terugkomen op het niveau van net ervoor.
Totdat het moment waarop mijn baan kwijtraakte.

Toen kwam ik iemand tegen die mij wel wilde helpen, maar ik diende eerst op te lossen wat mij dwarszat. Ik was eerst wat sceptisch, zou dat echt wel helpen? Ik had immers jaren bij een psycholoog gelopen en toen toch steeds meer klachten erbij gekregen.
Tot mijn verbazing merkte ik al in de week na de eerste sessie verbetering. Dat smaakte naar meer. Vol goede moed ben ik stap voor stap alle problemen die zich vastzet hadden in mijn lichaam gaan oplossen. Geen gemakkelijke weg, maar omdat ik steeds meer kon doen, was dat mijn stimulans. Langzaamaan werd ik een vrouw met meer zelfvertrouwen, eentje die weer kon lachen en leuke dingen doen.

Daarna ben ik mij gaan verdiepen in deze techniek en trainingen gedaan, zodat ik dit op mijn beurt weer kan doorgeven aan jou.

Mijn specialisatie is het werken vanuit wat je nu voelt. Geen verhalen houden over wat er ooit vroeger is gebeurd. Maar snel en effectief aan de slag gaan, met gelijk de eerste merkbare resultaten.

 

Bevrijd jezelf van wat jou pijn doet!

 

Bevrijd jezelf met Emotional Freedom TechniquesDoet die herinnering alweer en nog steeds pijn en wordt dat maar niet minder? Voel je je nog steeds boos, bang of verdrietig of gekwetst?
Ga je dan maar weer die zak chips leeg eten?
Dan kan ik je erbij helpen om de scherpe kantjes van die herinnering af te halen.

Of werkt je lijf niet zo mee? Merk je dat het steeds moeilijker wordt om de dingen te doen die je leuk vindt om te doen?
Wil je dat graag ombuigen?

Je zult merken dat je lichaam herstelt, dat kan al bij de eerste sessie. Je kunt weer doen wat jij leuk vindt om te doen, zonder je zorgen te hoeven maken of het wel gaat. Dat is nog niet alles, je krijgt nog een bonus: ik leer je hoe je dit zelf kunt toepassen.

Bevrijd jezelf met Emotional Freedom Techniques.

Wat er over mij gezegd wordt

Karin heeft mij behandeld met EFT (Emotional Freedom Techniques) en dit is heel goed bevallen. Ze blijft rustig, houdt het proces goed in de gaten, laat zich niet afleiden en gaat kordaat te werk.

Nynke

De sessies bij jou hebben bij mij goed gedaan ik voel mij nu zekerder en zit weer volop in de hectiek van mijn werk en ik hoop dit gevoel vast te kunnen houden.

Ik kan nu wel zeggen dat jij mij tools hebt gegeven waarmee ik verder kan en wil je hiervoor bedanken.

Mocht het nodig zijn kom ik zeker bij jou terug.

Elly

Wil jij ook snel van je klachten af?

 

 

Wil jij jezelf bevrijden?

 

Dit werkt snel en effectief

 

bevrijd jezelf

De kloppunten waarmee we werken.

Heb jij al zoveel therapieën geprobeerd zonder echt succes? Vraag jij je nu af waarom deze methode wel werkt?
Het geheim zit in het gebruik van de meridianen die door je lichaam lopen. Kennis die de Chinezen al eeuwenlang toepassen in de acupunctuur. Hierdoor stroomt je energie door je lichaam, maar soms zitten er blokkades.
Door zachtjes op de meridiaanpunten te kloppen, kun je de blokkade oplossen. Daarna kun je afscheid nemen van de herinnering die je pijn doet.
Soms is een rondje kloppen al genoeg. Voor een ander onderwerp zijn er meer rondjes nodig voor je zegt “Ik voel nu niets meer.”

Uiteraard bewaren we de leuke herinneringen. We gaan alleen aan de slag met de herinneringen die je pijn doen. We gaan niet praten, maar doen, wat voel je nu, op dit moment. Of we kijken wat je voelt als je die zak chips of reep chocolade in een keer opeet.

 

Klop jezelf vrij

 

Tijdens de eerste afspraak kijken we gelijk naar wat je op dat moment in je lichaam voelt. Hier gaan we mee aan de slag door zachtjes te kloppen op meridiaan punten op je hoofd en bovenlichaam. Tegelijk spreken we een zinnetje uit over wat je voelt, bijvoorbeeld “Ik voel mijn hoofdpijn.” Je kunt direct het eerste verschil merken. We kunnen spelen met de zinnetjes, een of twee woorden veranderen. Voor meer effect ga je thuis met de variaties aan de slag. Doordat jij leert hoe je moet kloppen en zinnetjes maken, kun jij jezelf verder helpen. Je kunt zelf bepalen hoeveel onderwerpen je samen met mij wilt aanpakken. Hiervoor heb ik 2 pakketten gemaakt, je betaalt minder dan wanneer je voor losse sessies kiest. Een sessie duurt 60 minuten. 

Voor beide pakketten geldt:

  • Gratis en vrijblijvende telefonische kennismaking van 10 minuten.
  • Online of in de praktijk af t spreken.
  • Na aanmelding ontvang je een intake-formulier om thuis alvast in te vullen.

Pakket snelle bevrijding

 

bevrijd jezelf

 

We spreken 3 keer af, in de praktijk of online.
Na elke afspraak krijg je zinnen mee over het onderwerp waar we mee bezig zijn geweest om thuis mee verder te gaan. Dit zorgt voor nog meer effect.
We bekijken samen hoeveel tijd er tussen een afspraak zit.

De prijs voor 3 sessies van een uur is
€ 210,00, je totale korting is € 15,00.

Pakket diepe bevrijding

 

bevrijd jezelf

 

We spreken 5 keer af, in de praktijk of online.
Na elke afspraak krijg je zinnen mee over het onderwerp waar we mee bezig zijn geweest om thuis mee verder te gaan. Dit zorgt voor nog meer effect.
We bekijken samen hoeveel tijd er tussen een afspraak zit.

De prijs voor 5 sessie van een uur is
€ 325,00, je totale korting is € 50,00.

 

Veel gestelde vragen

Word je vergoed door de zorgverzekeraars?

Ik word niet vergoed. Als je bij mij komt, is dat een investering in jezelf. Of een investering die je voor je kind doet.

Heb ik een verwijzing nodig?

Je hebt geen verwijzing nodig als je bij mij een afspraak wilt maken.
Als we de eerste afspraak hebben gemaakt, krijg je van mij een formulier om in te vullen en als je bij mij komt mee te nemen.

Als ik vastloop met mijn huiswerk, mag ik dan contact opnemen?

Natuurlijk mag je vragen stellen als er iets is. Ik reageer zo snel mogelijk, in elk geval dezelfde werkdag. Als ik met een sessie bezig ben, neem ik geen telefoon aan.

Waarom werk je met pakketten?

Dan kunnen we dieper en grondiger alle kanten van je klacht behandelen. Daarom geef ik hier korting. De losse sessies zijn duurder, maar die kun je ook afnemen.

Behandel je ook kinderen?

Ik behandel ook kinderen, de tijd is dan 45 minuten en de prijs ligt een tientje per sessie lager. Ook voor kinderen werk ik met pakketten.

Wil jij jezelf bevrijden?

 

Meld je aan voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

 

6 + 5 =

 

Je mag mij ook bellen op 06-17909495 of mailen naar karin@coachingpraktijkinwording.nl.

Mijn afspraken maak ik van maandag tot en met donderdag tussen 8.00 en 17.00 uur.
Je hoeft niet naar mijn praktijk te komen, we kunnen ook een sessie afspreken via Skype.
Afspraken die niet 48 uur van te voren zijn afgezegd, breng ik in rekening.

Ben je op zoek naar een EFT behandelaar dichter bij jou in de buurt? Kijk dan op It’s just therapy.